سرانجام شهرداری تهران به توقف پروژهی احداث زیرگذر استاد معین اعتراف کرد. مدتها بود که پروژهی احداث زیرگذر استاد معین متوقف شده بود، اما سرانجام دیروز معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران این خبر را تایید کرد. علیرضا جاوید، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به آخرین وضعیت پروژهی زیرگذر استاد معین، گفت: در حال حاضر پروژهی زیرگذر استاد معین با اشکالاتی همراه است و زمان بهرهبرداری از آن تا رفع موانع مشخص نیست.
وی با اشاره به برخی مباحث مطرح شده مبنی بر افتتاح پروژه زیرگذر استاد معین در اردیبهشت ماه سال ۹۶، افزود: برای بهره برداری از این پروژه هرگز برنامه زمان بندی نداده بودیم.
معاون فنی و عمران شهرداری تهران با تاکید بر اینکه در این مکان لوله های تاسیساتی فراوانی وجود دارد که معارض شده است، گفت: با اداره های آب، برق و گاز در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم تاسیسات را جا به جا کنیم.
جاوید ادامه داد: اگر مشکلات موجود برطرف شود، برنامه زمان بندی این پروژه را تدوین می کنیم.
وی با اشاره به اینکه اجرای پروژه زیرگذر استاد معین با معاونت فنی و عمران شهرداری تهران است، تصریح کرد: رفع موانع اجرایی بر عهده منطقه ۹ شهرداری است.
معاون فنی و عمران شهرداری تهران گفت: این پروژه تقریبا ۳۵ درصد پیشرفت داشته و درحال مذاکره با معارضان تاسیساتی هستیم تا بتوانیم هرچه سریعتر موانع موجود را برطرف کنیم.
وی با اشاره به گزارش قرارگاه خاتم الانبیاء در خصوص هماهنگی های انجام شده برای رفع موانع، گفت: هماهنگی با رفع موانع متفاوت است، به همین منظور تاکید می کنم هنوز موانع برای تکمیل پروژه برطرف نشده است.
جاوید افزود: به محض رفع موانع گزارشی از آخرین وضعیت این پروژه را ارائه خواهیم داد.
۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه عمرانی بعد از ۳ سال
شهرداری تهران با انجام ۳۶ درصد از یک پروژه عمرانی در ۳ سال، رگورد جهانی به نام خود ثبت کرد.
شهرداری تهران که بعد از انتخابات انگیزه ای برای انجام کار ندارد، یک رکورد ویژه به نام خود ثبت کرد.
۱۳ مرداد ۹۳ پروژه ای مشترک میان شهرداری مناطق ۲ و ۹ کلید خورد تا با ساخت زیرگذر استادمعین گره ترافیکی این منطقه گشوده شود.
این پروژه در ابتدا با سرعت پیشرف رفت اما بعد دچار وقفه شد و روند کندی را پی گرفت بطوری که آخرین گزارش پیمانکار نشان می دهد پروژه تا پایان سال ۹۵ تنها ۳۶ درصد پیشرفت داشته است.
هم اکنون نیز مشاهدات عینی خبرنگار ما نشان می دهد که عملیات عمرانی در این پروژه متوقف شده و در شبانه روز هیچ فعالیتی انجام نمی گیرد.
با توجه به گزارش اردیبهشت پیمانکار که مربوط به اقدامات این پیمانکار تا پایان اسفند ۹۵ می شود، این پروژه ۳۶ درصد پیشرفت داشته و و دست کم ۶ سال دیگر برای تکمیل آن زمان لازم است.
قطعا اگر روند کند فعلی ادامه داشته باشد می توانیم امیدوار باشیم که در سال ۱۴۰۲ این پروژه کوچک به بهره برداری برسد.
این موضوع می تواند رکورد عجیب و غریبی برای شهرداری تهران به ثبت برساند.
برگرفته از :
titreshahr.ir